ค้นหาบ้านหลังใหม่บนเกาะสมุย - เรามีข้อเสนอให้เลือกมากกว่า 950 ข้อเสนอ!
4 Bedroom Sea View Villa - Lamai - Koh Samui - for sale
วิลล่าที่ยอดเยี่ยมแล ..
4 Bedroom Sea View Villa - Lamai - Koh Samui - for sale4 Bedroom Sea View Villa - Lamai - Koh Samui - for sale4 Bedroom Sea View Villa - Lamai - Koh Samui - for sale
฿19,850,000
ราคาเช่า: ตามคําขอ
โครงการใหม่อันน่าอัศ ..
Fantastic 4 Bedroom Sea View Villa – Lamai – Koh Samui – for saleFantastic 4 Bedroom Sea View Villa – Lamai – Koh Samui – for saleFantastic 4 Bedroom Sea View Villa – Lamai – Koh Samui – for sale
฿32,000,000
ราคาเช่า: ตามคําขอ

ติดต่อ

  ⚠ โปรดระบุหมายเลขโทรศัพท์ที่สามารถติดต่อได้เร็วขึ้น

  Your data is safe with us.

  100% Customer Satisfaction Guaranteed


  Thank you for your request and the confidence you have placed in us.


  We will now process your request immediately and contact you. Please check your mailbox, possibly also your spam filter. We will also try to reach you via various messenger services, such as WhatsApp, Line, or WeChat.

  In urgent cases you can also contact us directly at the following number: +66 6 1210 0497

  Your Doctor Property team

  Doctor Property Team

  Cherry Songkhasupha

  Gacha Ninarun

  Contact us by phone +66 6 1210 0497
  or mail info@doctor-property.co.th

  ความคิดเห็นลูกค้า

  I would definitely recommend Doctor Property to anyone thinking of buying a property on Samui. From day one, Cherry made the process flow seemlessly, from viewing the properties, dealing with the seller and the lawyers, through to my making a final purchase. Any questions I had were always answered quickly and she kept me up to date with everything when I was abroad. Since purchasing the property both Cherry and Imran have continued to help me with, not only property services questions, but also with advice on relocation information. You always feel welcome and they'll always make time for you.

  Ginny Avatar Ginny

  Thank you, Doctor Property for such a VIP treatment! Sebastian, Tammy and team were immediately attentive to our needs when we arrived on the island. Each time we arrived at their office, they had clearly done their homework and had answers to all our questions. They asked us a number of thoughtful questions and very quickly were able to narrow down our search to properties that we loved and were in our budget. They knew so much about Koh Samui and really helped us think through all aspects of buying and living on the island. They were tireless in their assistance and even picked us up numerous times from our hotel to take us around to properties and took us out to a beautiful lunch overlooking the island. If you are looking for an intelligent, savvy, genuine set of people who truly want to find the perfect house for you, I strongly suggest Doctor Property. Note: the other two main agencies on the island we had spoken to from the US and one of them totally blew us off when we arrived on the island as they had other larger clients there at the time. We were shocked that we would fly all the way there only to be turned away and ignored when we arrived. The other agency set us up with a personal friend who didn’t even work for the agency. After this dismal experience with the two other agencies, we were so happy to find Doctor Property.

  Michael Somoza Avatar Michael Somoza

  What can I say about Cherry and her staff? Absolutely first class service and corporate commitment to achieving what is best for both the seller and the buyer together as a team. We were privileged to work with her and her team firstly in renting then selling our Koh Samui property and we have never experienced from a Realtor such dedication and support at every stage of our journey. From the get-go we also listed with other agents on Samui who didn't raise a finger to either promote the property unless a client instigated a viewing. Dr Property from the start was on our side and we felt part of a team. They constantly reviewed marketing, photography and even made regular visits to the property to suggest changes that may broaden the appeal to wider markets. Our advice, if you want promotion not just commission taking, go directly to Cherry and thank me later.

  Martin C Avatar Martin C

  ความคิดเห็นเพิ่มเติม

  รับข้อมูลต่อเนื่อง

  เราจะเก็บข้อมูลของท่านเป็นความลับ

  การค้นหาอสังหาริมทรัพย์ที่เหมาะสมในเกาะสมุย

  สภาพภูมิอากาศเขตร้อน น้ำทะเลใส ชายหาดที่สวยงาม ทั้งหมดนี้สามารถพบได้บนเกาะสมุยที่เป็นที่นิยมของเหล่านักเดินทาง คุณวางแผนที่จะซื้ออสังหาริมทรัพย์หรือที่ดินที่สวยงามพร้อมวิวทะเลบนเกาะสมุยหรือไม่? คุณกำลังมองหาการลงทุนที่ดีพื่อที่จะสร้างเป็นบ้าน,วิลล่าหรืออพาร์ทเมนต์แล้วปล่อยเช่าอย่างประสบความสำเร็จหรือไม่ เราจะเป็นที่ปรึกษาที่สามารถตอบทุกคำถามของคุณ Doctor Property เป็นมืออาชีพด้านอสังหาริมทรัพย์ในเกาะสมุย เรามักจะมองหาโครงการใหม่, บ้านใหม่, วิลล่าใหม่และอพาร์ตเมนต์ใหม่อยู่เสมอ เพื่อให้เราสามารถแนะนำข้อเสนอที่ดีที่สุดให้กับคุณและเมื่อคุณพอใจกับทรัพย์สินใหม่ของคุณแล้วเราก็พอใจเช่นกัน

  ทำเลที่ตั้งอันยอดเยี่ยมของเกาะสมุย

  เกาะสมุยเป็นเกาะที่ใหญ่เป็นอันดับสามและตั้งอยู่ทางตะวันออกเฉียงใต้ของประเทศไทย ใช้เวลาเดินทางโดยเครื่องบินเพียง 1 ชั่วโมงจากกรุงเทพฯถึงเกาะสมุย สนามบินสุวรรณภูมิเป็นหนึ่งในสนามบินที่ใหญ่ที่สุดและสำคัญที่สุดในโลก ทุกปีจะมีนักท่องเที่ยวเดินทางไปยังเกาะสมุยมากกว่า 3 ล้านคน ประเทศไทยและเกาะสมุยจึงเป็นที่รู้จักของผู้คนทั่วโลก เกาะสมุยกำลังเป็นหนึ่งในจุดหมายปลายทางชั้นนำของเอเชีย ที่นี่คุณจะได้พบกับโรงแรมต่างๆมากมายและโรงแรมระดับ 5 ดาวขนาดใหญ่รวมถึงย่านที่อยู่อาศัยขนาดย่อมที่สวยงามและเป็นส่วนตัว สถาปนิกออกแบบวิลล่าที่สวยงามพร้อมวิวทะเลและสระว่ายน้ำแบบอินฟินิตี้ ที่มีโครงการใหม่มากมายเกิดขึ้นใหม่ภายในหลายปีนี้ คุณยังสามารถมีส่วนร่วมในการออกแบบบ้านพักตากอากาศหรือวิลล่าของคุณได้ เราจะพยายามรวบรวมความต้องการทั้งหมดของคุณในทำเลที่คุณกำลังมองหาในเกาะสมุย โดยไม่มีข้อจำกัด

  การลงทุนในอสังหาริมทรัพย์ในต่างประเทศ

  เราจะเห็นได้ว่ามีโครงการต่างๆเกิดขึ้นมามากมายในตลาดอสังหาริมทรัพย์ทุกวันนี้ มีทั้งการสร้างบ้าน, วิลล่าและอพาร์ตเมนต์ใหม่อยู่ตลอดเวลา ถือเป็นการลงทุนที่ดีในการซื้ออสังหาริมทรัพย์บนเกาะสมุย, บ้าน, บ้านพักตากอากาศหรืออพาร์ทเมนท์ ลูกค้าต่างชาติของเรามีส่วนร่วมในการพัฒนานี้และพวกเขาก็สนุกกับการเลือกอสังหาริมทรัพย์ของเรา ทีมงาน Doctor Property ยินดีที่จะดูแลคุณด้วยการบริการด้านภาษาต่างๆไม่ว่าจะเป็น ภาษาเยอรมัน, ฝรั่งเศส, แมนดาริน, ภาษาอังกฤษหรือภาษาไทย นอกจากนั้นเรายังยินดีที่จะพาคุณไปเยี่ยมชมอสังหาริมทรัพย์บนเกาะสมุยทั้งหมดที่คุณสนใจ เรายินดีให้คำแนะนำสำหรับการซื้อขายและเป็นที่ปรึกษาในเรื่องสัญญาการซื้อขายด้วยเช่นกัน

  จุดยืนของเรา

  การเลือกบริษัทตัวแทนอสังหาริมทรัพย์อิสระในตลาดเป็นขั้นตอนแรกที่สำคัญสำหรับผู้ซื้อ บริษัทแต่ละแห่งบนเกาะสมุยได้รับค่านายหน้าจากเจ้าของในการขายที่ประสบความสำเร็จที่ไม่ว่าคุณจะซื้อบ้าน วิลล่าหรือที่ดินขนาดไหนก็ตาม ตัวแทนอสังหาริมทรัพย์ของเราที่ Doctor Property ทำงานเพื่อผลประโยชน์ของลูกค้าเสมอ เราให้ความสำคัญอย่างยิ่งในการนำเสนออสังหาริมทรัพย์ที่เหมาะสมที่สุดให้กับลูกค้า เราไม่เพียงแต่ใส่ใจแต่คุณภาพของทรัพย์สินแต่เรายังใส่ใจในรายละเอียดทางกฎหมายของการซื้อขายด้วย Doctor Property ต้องการสร้างความสัมพันธ์ที่ดีและความไว้วางใจกับลูกค้าและรับลูกค้าเพิ่มเติมผ่านความพึงพอใจของคุณ นี่เป็นเป้าหมายและจุดยืนของเราในการขายอสังหาริมทรัพย์บนเกาะสมุย

  การลงทุนบนเกาะสมุยในประเทศไทย

  ทุกวันนี้การหากลยุทธ์ในการลงทุนที่เหมาะสมสำหรับการออมของคุณนับเป็นเรื่องยากมาก เงินของคุณอยู่ที่ไหนถึงจะปลอดภัยและนำมาซึ่งผลตอบแทนที่ดี? ให้ Doctor Property ช่วยในการตัดสินใจในการลงทุนลงในตลาดอสังหาริมทรัพย์บนเกาะสมุยแห่งนี้ การซื้ออสังหาริมทรัพย์บนเกาะสมุยนับเป็นการตัดสินใจที่ดีมาก โดยได้รับการสนับสนุนจากการเติบโตประจำปีของอัตราการพักค้างคืนบนเกาะสมุยของนักท่องเที่ยว – ประสิทธิภาพที่ดีของอสังหาริมทรัพย์ในท้องถิ่น อัตราการเข้าพักเฉลี่ยสูงถึง 70% และรับประกันผลตอบแทนจากเจ้าของโครงการและนักพัฒนาหลายแห่งสำหรับบ้านพักตากอากาศใหม่มากกว่า 6% ทำให้ดึงดูดนักลงทุนจำนวนมากมายังประเทศไทยโดยเฉพาะที่เกาะสมุยแห่งนี้ มาเป็นนักลงทุนและค้นหาอสังหาริมทรัพย์ที่เหมาะสมพร้อมกับเรา!

  Are you using a different language?